Nekaj priljubljenosti vtičnikov WordPress je povzročila osebna ali potrošniška namestitev. Vtičniki WordPress pa so hkrati blagoslov in prekletstvo. Verjamem, da se je brezplačni program WordPress za spletne strani resnično okrepil, saj je zastarelim vtičnikom potekel pogled iz njihovega skladišča vtičnikov in nato nove vtičnike odobril ročno, da se zagotovi, da niso napisani slabo. Spodaj je preizkušen in resničen sklop WordPress vtičnikov za podjetja za katere verjamemo, da so najboljši v veliki pokrajini vtičnikov WordPress.

TOP 5 vtičnikov za WordPress

Pomembni zaključki:

 • Najboljši vtičniki WordPress poskrbijo za večjo varnost in učinkovitost spletnega mesta.
 • Brezplačni wordpress vtičniki so odlična izbira za začetnike in tiste z omejenim proračunom.
 • WordPress SEO vtičniki vam pomagajo optimizirati vašo spletno stran za iskalnike.
 • Vtičniki WordPress za varnostne kopije in migracije poskrbijo, da so vaši podatki vedno varno shranjeni.
 • Priporočeni WordPress vtičniki vam omogočajo, da prilagodite funkcionalnost in videz svojega spletnega mesta.

WP DUPLICATOR

WP Duplicator je vtičnik za enostavno varnostno kopiranje in selitev spletnih mest. S tem vtičnikom lahko natančno določate, katere datoteke, teme in vtičnike želite varnostno kopirati ali preseliti. Omogoča tudi preprosto premikanje spletnih mest med seboj, kar je zelo priročno, še posebej pri prehodu na novo gostiteljsko storitev ali pri testiranju različnih konfiguracij.

Duplicator ponuja številne funkcije, ki zagotavljajo zanesljivo varnostno kopiranje in selitev vašega spletnega mesta. Lahko natančno izberete, katere datoteke in mape želite varnostno kopirati, vključno z vsemi vtičniki in temami, ki jih uporabljate. Vtičnik vam omogoča tudi, da določite urnik samodejnega varnostnega kopiranja, tako da boste vedno imeli svežo varnostno kopijo vašega spletnega mesta.

Zakaj je Duplicator najboljši vtičnik za varnostno kopiranje in selitev WordPress? Preprosto, ker ponuja preprost in intuitiven vmesnik, ki vam omogoča hitro in enostavno izvajanje varnostnih kopij in selitev. Poleg tega je vtičnik zasnovan tako, da deluje gladko in učinkovito, z minimalnim vplivom na delovanje vašega spletnega mesta.

Omogoča tudi, da varnostne kopije in selitve izvajate na več mestih hkrati, kar je še posebej koristno, če upravljate več spletnih mest ali če sodelujete z različnimi razvojnimi okolji. Tako imate vedno popoln nadzor nad varnostnim kopiranjem in selitvijo vašega spletnega mesta.

Vtičnik WordPress za varnostne kopije in migracije spletnih mest

Za varnostno kopiranje in selitev spletnih mest je WP Duplicator nedvomno najboljši vtičnik WordPress. Njegove funkcije in intuitivna uporabniška izkušnja ga postavljajo na vrh seznama najboljših vtičnikov v tej kategoriji. Ne glede na to, ali želite varnostno kopirati svoje spletno mesto ali ga preseliti na drugo gostiteljsko storitev, vam bo WP Migracija olajšala ta postopek.

Najboljši vtičniki WordPress za privabljanje in pretvorbo obiskovalcev

Za uspešno privabljanje in pretvorbo obiskovalcev na vašem spletnem mestu WordPress je ključno uporabiti prave vtičnike. Najboljši vtičniki vam bodo pomagali oblikovati učinkovite obrazce, omogočali deljenje na družabnih omrežjih, povečali pretvorbo in ustvarjali uporabniško izkušnjo, ki bo obiskovalce spodbudila k ukrepom.

Mogočni Obrazci (Powerful Forms)

Mogočni Obrazci je vtičnik za ustvarjanje zmogljivih obrazcev WordPress in podatkovno vodenih spletnih aplikacij. S tem vtičnikom lahko enostavno oblikujete in prilagajate obrazce po svojih potrebah. Njegova intuitivna uporabniška izkušnja vam omogoča hitro in preprosto ustvarjanje obrazcev, ki bodo privabili obiskovalce k vnosu ključnih informacij in izvedbi želenih dejanj.

Označi in deli (Highlight and Share)

Označi in deli je vtičnik, ki omogoča poudarjanje besedila na vašem spletnem mestu in njegovo skupno rabo v družabnih omrežjih. Z enostavno označitvijo besed ali stavkov, ki jih želite izpostaviti, boste omogočili obiskovalcem, da jih delijo na svojih profilih in s tem širijo vašo vsebino med svojimi sledilci. To je odlična metoda za promocijo vašega spletnega mesta in privabljanje novih obiskovalcev.

OptinMonster

OptinMonster je vtičnik, ki omogoča ustvarjanje privlačnih obrazcev z namenom pritegniti pozornost obiskovalcev in jih pretvoriti v naročnike ali stranke. S pomočjo različnih funkcij, kot so izstopne namerne akcije, časovno občutljive ponudbe in ciljno usmerjen prikaz, boste lahko povečali pretvorbo na vašem spletnem mestu. OptinMonster ponuja tudi analitična orodja, s katerimi lahko spremljate učinkovitost vaših obrazcev in prilagajate njihovo delovanje.

Jetpack

Jetpack je vtičnik, ki razširja zmogljivosti vašega spletnega mesta WordPress. Ena izmed njegovih funkcij je skupna raba v družbenih omrežjih, ki omogoča avtomatsko objavljanje vaše vsebine na različnih platformah. Poleg tega vam Jetpack omogoča tudi naročanje prek e-pošte, tako da obiskovalcem omogočite, da se naročijo na prejemanje novic in posodobitev vašega spletnega mesta.

WooCommerce

Če želite ustvariti spletno trgovino na svojem spletnem mestu WordPress, je WooCommerce prava izbira. To je ena izmed najbolj priljubljenih platform za e-trgovino in vam omogoča enostavno izdelavo in upravljanje spletne trgovine. Z WooCommerce boste lahko spremljali zaloge, upravljali naročila, določali cene in ponujali različne načine plačila ter še veliko več.

vtičniki WordPress za privabljanje in pretvorbo obiskovalcev

Uporaba najboljših vtičnikov WordPress za privabljanje in pretvorbo obiskovalcev je ključna za uspeh vašega spletnega mesta. Mogočni Obrazci, Označi in deli, OptinMonster, Jetpack in WooCommerce so le nekateri izmed vrhunskih vtičnikov, ki vam bodo pomagali doseči vaše cilje in izboljšati učinkovitost vašega spletnega mesta WordPress.

Najboljši vtičniki WordPress za izboljšanje vaše administracije WordPress

Vtičniki WordPress so odličen način za optimizacijo in izboljšanje administracije vaše WordPress strani. Obstaja veliko vtičnikov, ki vam lahko pomagajo izboljšati uporabniško izkušnjo, optimizirati administracijo ter pospešiti in poenostaviti vaše delo. V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj najboljših vtičnikov za upravljanje WordPressa:

 1. Skrbniški polž

  Skrbniški polž je vtičnik, ki pomaga optimizirati spletno mesto z vizualnim pregledom objav. Z njim lahko enostavno pregledujete in urejate vsebino vaše strani ter hitro najdete in odpravite morebitne težave.

 2. Boljše iskanje

  Boljše iskanje zamenjaj je vtičnik, ki vam pomaga iskati in zamenjati vsebino v zbirki podatkov vaše WordPress strani. S tem vtičnikom lahko enostavno najdete in spremenite besede, fraze ali URL-je, kar vam omogoča hitro urejanje vsebine.

 3. Seznam opravil na nadzorni plošči

  Seznam opravil na nadzorni plošči je preprost vtičnik, ki vam omogoča vodenje zapiskov in opravil neposredno na nadzorni plošči WordPress. S tem vtičnikom lahko enostavno organizirate svoje delo in spremljate napredek pri različnih nalogah.

 4. Onemogoči komentarje

  Vtičnik Onemogoči komentarje omogoča onemogočanje funkcij komentarjev in odstranjevanje razdelkov komentarjev iz objav. S tem vtičnikom lahko izboljšate uporabniško izkušnjo in poenostavite upravljanje komentarjev na svoji strani.

 5. Podvojena stran

  Vtičnik Podvojena stran vam omogoča enostavno podvajanje strani, objav ali druge vsebine. S tem vtičnikom lahko hitro ustvarite kopijo obstoječe vsebine in jo prilagodite glede na svoje potrebe.

Vtičnik Opis
Seznam oglasov Vtičnik Seznam oglasov omogoča prikaz sličic na objave in strani. S tem vtičnikom lahko vizualno izboljšate svojo vsebino ter povečate privlačnost in preglednost strani.
Dostop do hitrih osnutkov Vtičnik Dostop do hitrih osnutkov omogoča upravljanje velikega števila osnutkov na enostaven način. S tem vtičnikom lahko hitro urejate in organizirate svoje osnutke ter optimizirate svoj delovni proces.
Regeneriraj sličice Napredno Vtičnik Regeneriraj sličice Napredno vam omogoča ponovno ustvarjanje sličic po selitvi na novo temo WordPress. S tem vtičnikom lahko posodobite sličice in zagotovite, da se pravilno prikažejo na vaši strani.
Preprosti lokalni avatarji Vtičnik Preprosti lokalni avatarji omogoča nalaganje lastnih avtorskih slik za uporabniške avatare. S tem vtičnikom lahko personalizirate profilne slike uporabnikov in jim omogočite izvirno predstavitev na strani.
Googlov spletni komplet Googlov spletni komplet je platforma za uvajanje, upravljanje in pridobivanje vpogledov iz Googlovih orodij za spletni promet, analitiko in oglaševanje. S tem vtičnikom lahko optimizirate svoje spletne strani in izboljšate učinkovitost svojega spletnega marketinga.

Z zgornjimi vtičniki lahko izboljšate uporabniško izkušnjo, optimizirate administracijo ter poskrbite za bolj učinkovito in prijetno delo na vaši WordPress strani. Izberite tiste, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam in zahtevam ter si olajšajte upravljanje svojega spletišča.

Zaključek

Kot lahko vidite, obstaja veliko vrhunskih vtičnikov WordPress, ki lahko izboljšajo delovanje vaše spletne strani. Od varnostnih kopij in migracij do privabljanja in pretvorbe obiskovalcev ter izboljšanja administracije WordPressa, vtičniki WordPress nudijo široko paleto funkcionalnosti.

Z izbiro pravih vtičnikov za vaše potrebe lahko izboljšate učinkovitost in uspeh vašega spletnega mesta WordPress. Povzetek najboljših vtičnikov WordPress za leto 2023 vključuje vrhunske vtičnike za varnostne kopije in migracije, privabljanje in pretvorbo obiskovalcev ter izboljšanje administracije. Te močne orodje vplivajo na delovanje spletnega mesta, saj omogočajo enostavno upravljanje, večjo varnost in povečano konverzijo.

Izbira najboljših vtičnikov WordPress je bistvenega pomena za uspešno in učinkovito delovanje vašega spletnega mesta v letu 2023. Zato vam priporočamo, da preizkusite nekaj teh vtičnikov in izberete tiste, ki najbolje ustrezajo vašim potrebam in ciljem. Ne odlašajte, izboljšajte svojo spletno stran z najboljšimi vtičniki WordPress za leto 2023.

FAQ

Kateri so najboljši vtičniki za WordPress?

Najboljši vtičniki za WordPress v letu 2023 vključujejo WP Migracija, Mogočni Obrazci, Označi in deli, OptinMonster in Jetpack.

Kaj je vtičnik WP Dupicator?

Vtičnik  omogoča enostavno varnostno kopiranje in selitev spletnih mest, s katero lahko natančno določite datoteke, teme in vtičnike, ki jih želite varnostno kopirati ali preseliti.

Kakšne funkcionalnosti ima vtičnik Mogočni Obrazci?

Vtičnik Mogočni Obrazci omogoča ustvarjanje zmogljivih obrazcev WordPress in podatkovno vodenih spletnih aplikacij.

Kaj je vtičnik Označi in deli?

Vtičnik Označi in deli omogoča poudarjanje besedila in njegovo skupno rabo v družabnih omrežjih.

Kako lahko s pomočjo vtičnika OptinMonster povečam pretvorbo obiskovalcev?

Vtičnik OptinMonster omogoča ustvarjanje privlačnih obrazcev z namenom pritegniti pozornost in pretvoriti obiskovalce v naročnike in stranke.

Kaj omogoča vtičnik Jetpack?

Vtičnik Jetpack razširja zmogljivosti vašega spletnega mesta WordPress, vključno s skupno rabo v družbenih omrežjih in naročanjem prek e-pošte.

Kateri so najboljši vtičniki WordPress za izboljšanje administracije?

Najboljši vtičniki WordPress za izboljšanje administracije vključujejo Skrbniški polž, Boljše iskanje zamenjaj, Seznam opravil na nadzorni plošči, Onemogoči komentarje in Podvojena stran.

Kaj omogoča vtičnik Skrbniški polž?

Vtičnik Skrbniški polž pomaga optimizirati spletno mesto z vizualnim pregledom objav.

Kako deluje vtičnik Boljše iskanje zamenjaj?

Vtičnik Boljše iskanje zamenjaj pomaga iskati in zamenjati vsebino v zbirki podatkov.

Kaj je vtičnik Seznam opravil na nadzorni plošči?

Vtičnik Seznam opravil na nadzorni plošči je preprosta rešitev za vodenje zapiskov na nadzorni plošči WordPress.

Kako uporabiti vtičnik Onemogoči komentarje?

Vtičnik Onemogoči komentarje onemogoči funkcije komentarjev in odstrani razdelke komentarjev iz objav.

Kaj omogoča vtičnik Podvojena stran?

Vtičnik Podvojena stran vam omogoča podvajanje strani, objav ali druge vsebine.

Kateri so najboljši vtičniki WordPress za izboljšanje uporabniške izkušnje?

Najboljši vtičniki WordPress za izboljšanje uporabniške izkušnje vključujejo Seznam oglasov, Dostop do hitrih osnutkov, Regeneriraj sličice Napredno, Preprosti lokalni avatarji in Googlov spletni komplet.

Kaj omogoča vtičnik Seznam oglasov?

Vtičnik Seznam oglasov doda prikaz sličic na objave in strani.

Kako deluje vtičnik Dostop do hitrih osnutkov?

Vtičnik Dostop do hitrih osnutkov omogoča upravljanje velikega števila osnutkov.

Kaj omogoča vtičnik Regeneriraj sličice Napredno?

Vtičnik Regeneriraj sličice Napredno vam omogoča ponovno ustvarjanje sličic po selitvi na novo temo WordPress.

Kateri vtičnik omogoča nalaganje lastnih avtorskih slik?

Vtičnik Preprosti lokalni avatarji omogoča nalaganje lastnih avtorskih slik.

Kaj je Googlov spletni komplet?

Googlov spletni komplet je platforma za uvajanje, upravljanje in pridobivanje vpogledov iz Googlovih orodij.

Več o WordPressu si preberite v kategoriji Web Design